Ansök om advisa
advisa – Lånbyte

advisa

Advisa erbjuder en jämförelsetjänst för privatlån hos 40 ledande banker och långivare. Målet är att identifiera det privatlån som bäst passar din unika ekonomiska situation och som ger dig bästa möjliga ränta. Hos Advisa kan du utforska privatlån med belopp upp till 600 000 kronor, och deras tjänst är helt kostnadsfri.

Här kan du i ditt eget tempo noggrant överväga alternativen och välja det privatlån som bäst harmoniserar med dina ekonomiska behov. Advisas jämförelsetjänst är aktiv i hela 30 dagar, vilket ger dig rikligt med tid för att fatta ett välinformerat beslut.

Om du inte hittar ett erbjudande som lockar dig är det inget problem – Advisas jämförelsetjänst binder dig inte till någonting. Du kan utforska olika alternativ helt utan förpliktelser. Med Advisa har du friheten att utforska privatlån hos både etablerade storbanker samt mindre banker, samtidigt som endast en enda kreditupplysning görs.

Samla lån

Med Advisas hjälp kan du hitta det mest fördelaktiga förslaget för att samla dina lån. Efter att du har ansökt via Advisa får du snabba svar inom 24 timmar. Advisa hjälper dig att jämföra lån från flera olika banker och långivare, vilket kan resultera i ett lån med lägre ränta.

Att använda Advisas jämförelsetjänst är helt kostnadsfritt, och du förbinder dig inte till någonting när du utforskar dina alternativ. Om du inte hittar några samlingslån som passar dina behov, är det inget problem.

Privatlån utan säkerhet

Genom Advisa behöver du bara genomgå en kreditupplysning när du jämför blancolån. Denna kreditupplysning delas sedan av alla långivare. Detta betyder att din kreditvärdighet påverkas i mycket mindre utsträckning jämfört med om du skulle behöva kontakta flera långivare var för sig. Med Advisa kan du skydda din kreditvärdighet samtidigt som du utforskar lånealternativ.

Att använda Advisa innebär att du kan jämföra privatlån utan säkerhet samtidigt som det inte kostar dig något. Dessutom är denna jämförelse inte bindande, vilket innebär att du inte är ålagd några åtaganden när du utforskar olika lånemöjligheter. Du har friheten att välja det bästa erbjudandet för dig.

När du använder Advisa är den utförda jämförelsen giltig i hela 30 dagar. Detta ger dig gott om tid att noggrant överväga olika lånemöjligheter och fatta ett informerat beslut om vilket blancolån som passar dig bäst.

Privatlån med betalningsanmärkning

Om du inte har en aktiv skuld hos Kronofogden har du fortfarande möjlighet att ansöka om ett lån. Advisas samarbetspartners tillämpar olika kriterier för att godkänna lån, och vissa av dem erbjuder lån även till kunder med upp till tio betalningsanmärkningar. Det är dock viktigt att notera att betalningsanmärkningar kan påverka din förmåga att få en förmånlig ränta på lånet. Om möjligt kan det vara bäst att vänta tills dessa anmärkningar är lösta.

Genom att använda en låneförmedlare som Advisa så kan du avsevärt förenkla hela processen att låna pengar, särskilt om du har betalningsanmärkningar.

Kundservice öppettider

Måndag – Torsdag 09:00 – 20:30

Fredag 09:00 – 17:00

Lördag – Söndag 14:00 – 18: 00

Kontaktuppgifter

Företagsnamn Advisa AB
Org. nr 556855-5428
Adress Löjtnantsgatan 21, 115 50 Stockholm
Telefon 0770 17 50 50
Email kundtjanst@advisa.se
Minsta lånebelopp:
5000 kr
Största lånebelopp:
600 000 kr
Låneperiod:
1 - 20 år
Ränta:
3,06 - 29,99 %
Ansök om lån
Åldersgräns:
18 - 75 år
Inkomst:
120 000 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 0 kr. Administrationsavgift: 0 kr. Inkomstkrav: 120 000 kr. Kreditupplysning via UC. 40 anslutna långivare. Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggningsavgift samt aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 36 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).
Övriga krav: