Ansök om Sambla
Sambla – Lånbyte

Sambla

Genom Sambla skickas din ansökan till över 40 olika banker och långivare. Detta gör det enklare för dig att hitta det lån som passar bäst för just din situation. Att söka via Sambla kostar ingenting och du behöver inte bestämma dig för att ta lånet bara för att du har ansökt.

Ett brett nätverk av banker och långivare

En av Samblas största styrkor är deras breda samarbete med många banker och långivare. Detta stora nätverk ökar dina chanser att få ett lån med den lägsta räntan. Med Sambla behöver du inte heller oroa dig för flera kreditupplysningar. De gör bara en upplysning, vilket är bra för din kreditvärdighet och kan hjälpa dig att få ett ännu bättre lån.

Om du någonsin känner dig osäker eller har frågor, har Sambla ett team av kunniga medarbetare redo att hjälpa dig. De erbjuder personlig service och rådgivning för att säkerställa att du gör det bästa valet för din ekonomi. Att skicka in en ansökan till Sambla är helt gratis. Och om du bara vill kolla vilken ränta du kan få utan att binda upp dig för ett lån, är det helt okej.

Samla lån

För de som har flera lån och funderar på att kombinera dem till ett, erbjuder Sambla lösningar för att göra det smidigt. Sambla strävar alltid efter att ge dig det bästa lånepaketet genom att konstant jämföra erbjudanden från alla deras partners. Med deras hjälp kan du vara säker på att du får den lägsta möjliga räntan på ditt privatlån.

Privatlån utan säkerhet

Lån utan säkerhet, ibland kallat privatlån eller blancolån, handlar om att låna pengar utan att behöva lämna en bil eller ett hus, som garanti för lånet. Sambla hjälper dig att jämföra lån utan säkerhet från mer än 40 långivare genom bara en ansökan. Det gör att du kan hitta den bästa räntan för just dig.

Med Sambla kan du låna allt från 5 000 till 600 000 kronor. Dessutom kan du använda lånet till precis vad du vill. Att skicka in en ansökan hos Sambla är helt gratis, och du bestämmer själv om du vill ta ett lån eller inte efter att ha jämfört. Den stora fördelen med lån utan säkerhet är att du får frihet. Du bestämmer helt själv vad du vill använda pengarna till, oavsett om det är för en resa, renovering eller något annat.

Privatlån med betalningsanmärkning

Om du som person får en betalningsanmärkning, kommer den att stanna kvar i tre år. Efter tre år från det datum anmärkningen gjordes tas den bort. Men om du inte har betalat av skulden kan den här tiden bli längre. Trots att du har en betalningsanmärkning, kan du fortfarande ha en möjlighet att låna pengar.

Sambla jobbar för att hitta en bank eller en långivare som kan erbjuda dig ett privatlån trots anmärkningen. Men för att det ska vara möjligt behöver du ha en stadig inkomst varje månad som är minst 8 400 kronor. Dessutom skall du inte ha haft några skulder hos Kronofogden de senaste sex månaderna.

Kundservice öppettider

Måndag – Tisdag 09:00 – 18:00
Onsdag – Torsdag 09:00 – 20:30
Fredag 09:00 – 17:00

Kontaktuppgifter

Företagsnamn Sambla AB
Org. nr 556974-8378
Adress Strandvägen 5B, 114 51 Stockholm
Telefon 0770 22 01 80
Email kundtjanst@sambla.se
Minsta lånebelopp:
5 000 kr
Största lånebelopp:
600 000 kr
Låneperiod:
1 år - 20 år
Ränta:
2.95 - 26,5 %
Ansök om lån
Åldersgräns:
18 år
Inkomst:
100 800 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 0 kr. Administrationsavgift: 0 kr. Inkomstkrav: 100 800 kr. Kreditupplysning via UC. 40 anslutna långivare. Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 12 år, nominell ränta 6,4%, start-/aviavgift 0 kr ger effektiv ränta 6,59%. Totalkostnad: 215 282 kr eller 1 495 kr per månad (144 avbetalningar). Återbetalningstid 1-20 år. Effektiv ränta 3,01%-29,95%.
Övriga krav: