Ansök om Klara Lån
Klara Lån – Lånbyte

Klara Lån

Klara Lån guidar dig genom lånemarknaden och ser till att du kan jämföra olika lånerbjudanden för att hitta det som passar dig bäst. Det kostar ingenting att använda Klara Låns tjänst, och det ger dig en klar bild av vilka räntor, månadskostnader och löptider som olika långivare erbjuder.

När du skickar in en ansökan hos Klara Lån, får du snabbt tillbaka svar från många svenska långivare. Det betyder att du i ditt eget tempo kan jämföra de olika låneerbjudandena, titta närmare på de specifika villkoren och till slut välja det lån som känns mest fördelaktigt för dig.

Det bästa med Klara Lån är att du inte binder upp dig till något när du skickar in en ansökan. Med Klara Lån får du helt enkelt en smartare och mer genomtänkt väg till att låna pengar.

Privatlån utan säkerhet

Klara Lån vill göra det lättare för dig att få bra villkor när du ska ta ett privatlån utan säkerhet. Att låna pengar utan att behöva lämna något som säkerhet kan vara en stor fördel, och därför samarbetar Klara Lån med många olika banker och lånebolag för att du ska kunna hitta just det. Klara Lån jämför alla dessa lån så att du i lugn och ro kan välja det som känns rätt för just din situation. Och när du bestämmer dig, är det Klara Låns samarbetspartners som ser till att du får pengarna.

När du vill se dina alternativ, skriver du enkelt in dina uppgifter i ett formulär hos Klara Lån. Inom kort får du en lista över olika privatlån utan säkerhet och vad de skulle kosta dig. På den listan kan du jämföra räntor, avgifter och andra viktiga delar av lånevillkoren. När du hittat ett lån som passar dina behov väljer du det och bestämmer också hur snabbt eller långsamt du vill återbetala.

Klara Lån har som mål att du ska känna att du lånar pengar på bästa möjliga sätt – med konkurrenskraftig ränta och tydliga villkor. Genom att granska och jämföra många olika lånerbjudanden åt dig, ser Klara Lån till att du hittar det privatlån utan säkerhet som passar just din ekonomiska situation allra bäst.

Privatlån med betalningsanmärkning

Klara Lån vill hjälpa dig att hitta ett privatlån, även om du haft betalningsproblem tidigare. Det är inte ovanligt att gamla skulder hänger kvar i ditt register, trots att du redan betalat dem. De kan synas i upp till tre år som en betalningsanmärkning. När du söker privatlån med betalningsanmärkning genom Klara Lån, tar de kontakt med flera banker för att se vilka möjligheter som finns. De försöker hitta en bank som kan överväga att ge dig ett privatlån med betalningsanmärkning.

Kontaktuppgifter

Företagsnamn Klara Lån Sverige AB
Org. nr 559011-1190
Adress Humlegårdsgatan 14, 114 46 Stockholm
Telefon 08-660 33 00
Email info@klaralan.se

Lånevillkor

Lånebelopp 2,000 – 500,000 SEK
Lånets löptid 1 – 120 månader
Ränta 6,84 – 39,5 %
Effektiv ränta 8,57 – 289 %
Ålderskrav 18 – 80
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
Inkomstkrav 100,000 SEK
Uppläggningsavgift 0 SEK
Administrationsavgift 0 SEK
Minsta lånebelopp:
2 000 kr
Största lånebelopp:
500 000 kr
Låneperiod:
1 mån - 10 år
Ränta:
6,84 - 39,5 %
Utan UC:
Ja
Ansök om lån
Åldersgräns:
18 - 80 år
Inkomst:
100 000 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 0 kr. Administrationsavgift: 0 kr. Inkomstkrav: 100 000 kr. 10 anslutna långivare. Kreditupplysning via Bisnode eller Creditsafe vid belopp upptill 50 000 kr. Kreditupplysning via UC vid belopp över 50 000 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt. Ett lån på 30 000 kr till 26.05 procents nominell ränta med en återbetalningstid på 24 månader, med 24 avbetalningar om 1 617 kronor och 0 kronor i uppläggningsavgift samt aviavgift ger då en effektiv ränta på 29.4 procent. Totalt att återbetala blir 38 808 kronor.
Övriga krav: